onsdag 28 mars 2018

Åh Kent, du är för go'

» Om invandrare

Den petade sverigedumokraten Kent Ekeroth är på väg att flytta till Ungern.

- "Till att börja med så har de ingen invandring. Det är det viktigaste."

Så motiverar Kent Ekeroth sitt beslut om att utvandra till Ungern. Viktor Orbáns Ungern med sin främlingsfientliga och antisemitiska politik har blivit det nya favoritlandet för svenska rasister på flykt. Ni måste hålla med om att det är komiskt.

Fast det tycker naturligtvis inte den kära Kent Ekeroth. Han har ju en förklaring:

- "Det är europeisk-västerländsk högutbildad invandring. Orbán har själv sagt att de välkomnar den typen av bra invandring mellan europeiska länder med liknande kultur."

Nu har vi alltså det slutliga beviset för att det finns bra invandring (europeisk-västerländsk högutbildad invandring) och sedan finns det alla dom andra. Muslimer, romer, mörkhyade och alla andra som bara är till besvär. Hur som helst är jag bara glad över om Kent flyttar till Ungern. Vi blir alla glada för att slippa honom. Allt från krogägarna i Stockholm till alla oss andra.

För övrigt ser jag att Sverigedumokraterna ska få förstärkning. Den amerikanska "dumhögerns" ledande ideolog, Steve Bannon, åker ju runt i Europa för att stötta upp dom olika högerpopulisttöntarna runt om i vår del av världen.

xxxxx

Inga kommentarer: