fredag 4 augusti 2017

Där spriten går in går vettet ut

» Föredömlig krisbearbetning

Anders Borg argumenterar för störra snoppar
Tydligen är det så att vår förre moderata finansminister (och numera välbetalt näringslivsproffs) Anders Borg för en vecka sedan var på fest i Stockholms skärgård tillsammans med sina fina vänner inom näringslivet. Det ville sig inte bättre än att Anders Borg fick sig lite för mycket innanför västen samtidigt som han blev missnöjd med att inte få sova i centrum av det hela utan förvisades till en stuga en liten bit bort. Det hela resulterade i att Anders Borg gjorde sig skyldig till flera brott. Han blottade sig, dvs han visade tydligen upp sin snopp och ville jämföra denna med andras. Han begick sexuella övergrepp genom att tafsa på andras könsorgan. Dessutom gjorde han sig skyldig till sexuella trakasserier genom att kalla kvinnor för "hora" och "slampa".

Men, Anders Borg är ett proffs. När händelsen är på väg att bli offentligt känd går Anders Borg omedelbart ut på sin Facebook med en pudel och berättar att han uppfört sig illa och ber om ursäkt. Och omedelbart dyker hustrun Dominika Peczynski och en uppsjö av partivänner upp och kommenterar vänligt det hela med att sån't har väl alla gjort, du är förlåten osv. SD:s riksdagsledamot Robert Stenkvist tycker att sån't har väl alla sysslat med på Pride-festivalen? Något som han tydligen inte tycker är särskilt uppseendeväckande.

Låt oss göra en förändring. Vi flyttar händelsen från det fina folket på Husarö i Stockholms skärgård till Emmaboda musikfestival. Låt oss sedan byta ut f.d. moderata finansministern och näringslivsprofilen Anders Borg mot Khalid Ali, 18-årig ensamkommande flykting från Afghanistan som även han blivit lite överförfriskad och drar ner sina egna byxor och visar upp sitt kön, tafsar på andra som passerar förbi och skriker "hora" och "slampa" mot andra som passerar förbi. Det vore intressant om han kommit undan lika lätt. Hur som helst tycker Johan Staël von Holstein att alla kan göra bort sig. En snygg pudel så är allt förlåtet.

Vi är alla lika mycket värda, fast en del lite mer.....

Inga kommentarer: