måndag 29 augusti 2016

Rasismens fula tryne

» Dagens citat

Sverigedumokraterna
I dag ska jag välja att citera Sverigedumokraternas partisekreterare Richard Jomshof. Det här är hans kommentar till Anna Kinberg Batras avfärdande av Jimmie Åkessons invit om ett samarbete mellan Sd + M + Kd: - "Samarbete med rasistiskt SD inte aktuellt"!

- "Ingen normal människa tycker att vi är rasister"

Jag noterar alltså att Richard Jomshof anser att en majoritet av svenskarna inte är normala. För verkligheten är ju den att en majoritet av svenskarna faktiskt inser att Sverigedumokraterna är ett rasistiskt parti.

Jag tycker Richard Jomshof ska ta och läsa lite vad ledande Sverigedumokrater skriver och säger. Samtidigt kan han läsa vad partiet officiellt säger. Om Richard Jomshof fortfarande då inte inser att Sverigedumokraterna är ett rasistiskt parti så vet i varje fall jag vem som inte är normal.

» Bedragare del 293

Jag har fått mejl från Emirates NBD som tydligen är någon form av Online bank hemmahörande i Förenade Arabemiraten. Uppenbarligen ska jag ha fått någon form av utbetalning genom banken. Fast jag ska vara uppriktig, jag väntar inga slantar som kan misstänkas betalas på det här viset. Hur som helst så skriver man så här i ett mejl:

Emirates NBD
Greetings,

****** Payment Notification From Emirates NBD ******

On request of your customer, We have effected a payment through Telegraphic Transfer Ref: 7444323/3002963.

See attached the payment Notification. NOTE that this is an electronically generated advice, for your information only.

Thank you and best regards.
smartBUSINESS Customer Services Unit

email : smartBUSINESS@emiratesbank.com
website : www.smartBUSINESS.ae

Av någon underlig anledning skickas mejlet från en annan adress än den banken har. Kanske ska det påpekas att mejlet har en bilaga som heter PAYMENT INSTRUCTION.7z. Det är alltså något som väl är komprimerat med 7-Zip. Information som enligt mejlet bara är ämnat för mig. Jag tror att jag för säkerhets skull väljer att inte öppna bilagan. Det kan ju finnas en liten risk för att någon annan får se informationen. Kanske är det så att jag inte får pengarna om jag bryter mot kravet på att behålla informationen för mig själv.

Jag ska vara uppriktig. Jag tycker vi slänger skiten i papperskorgen!

Jag kan förresten berätta att trots alla försiktighetsåtgärder, så har jag kanske drabbats av något jäkelskap på datorn. Dom ringde strax före lunch från "Microsoft Support Team in United Kingdom" och ville diskutera något med mig. Men uppenbarligen ansåg dom inte att det var något viktigt dom ville diskutera eftersom jag knappt hann avsluta meningen: "I don't want to talk to you" innan dom hade lagt på. Antagligen för att ringa upp något annat nummer och då förhoppningsvis få napp med någon som var mer lättlurad.

Inga kommentarer: