torsdag 7 juli 2016

Seriösa tyckerier

» Sverigedumokraterna och verkligheten

I dag har det varit Sverigedumokraternas och Jimmie Åkessons dag i Almedalen. Sveriges samlade journalistkår har känt sig tvingade att behandla honom som en av dom andra partiledarna. Av det jag hört så har man varit riktigt snälla mot Jimmie. Man blir nästan tårögd av sympati med den stackars pågen. Annars har vi nämligen i dagarna kunnat läsa i olika media om hur man internt inom partiet bråkar och slåss. Mycket förenklat kan man säga att det är en hård kamp mellan den stora majoritet i partiet som består av diverse dummerjönsar, klavertrampare, töntar och andra extremister medan en liten grupp i partiet förtvivlat försöker upprätthålla någon form av anständig fasad mitt i all extremism. Men denna lilla grupp kan inte gå allt för hårt åt mot extremisterna eftersom det ju inte blir så många kvar om man utesluter dom.

I en debattartikel i Aftonbladet med rubriken "Ni är mobbade - men det är ert eget fel, SD" berättar Bert Karlsson vad han tycker om Sverigedumokraternas situation. Den gode Bert anser sig ha lärt av Ny Demokratis misstag och tycker att Sverigedumokraterna och Jimmie Åkesson måste komma med lite mer realistiska och trovärdiga förslag. Kanske ligger det något i det. Hade man varit lite mer realistiska och trovärdiga så hade kanske jag kunnat skriva något annat än Sverigedumokraterna?

Sverigedemokraterna
Jag är dock lite tveksam till Sverigedumokraternas förslag om undantagstillstånd, utegångsförbud och speciella polisstyrkor kan klassificeras som just "realistiska och trovärdiga". Men, det ligger kanske något i det. Kanske skulle det vara ett sätt att komma till rätta med den sverigedumokratiska svansen som tänder eld på planerade flyktingboenden och attackerar meningsmotståndare. Kanske ingen dum idé trots allt!

Det hela skulle kanske ha behövts i Italien där en asylsökande man från Nigeria nu dött efter att ha misshandlats svårt av en ökänd våldsam rasistisk fotbollssupporter. Detta efter att han försökt skydda sin fru sedan hon kallats för "afrikansk apa" av rasisterna. Han har liggande blivit sparkad och slagen med en vägskylt. Men han fick väl bara vad han förtjänade som flykting?

Jag vet inte om Jimmies förslag om speciell polisstyrka är inspirerad av amerikanska polis där vi i dagarna har sett flera exempel på hur polisen tar i med hårdhandskarna mot kriminella grupper. Två svarta män har mer eller mindre avrättats av vita poliser mitt framför kameran på ett par dagar. Ta i med hårdhandskarna tillsammans med Sverigedumokraterna! Totalt skjuts mer än 1000 personer ihjäl av amerikansk polis varje år. Svarta är kraftigt överrepresenterade bland de ihjälskjutna medan vita är kraftigt överrepresenterade bland polisen.

» Bedragare del 284

Egentligen hade jag tänkt tycka till om Sveriges oanständiga nya flyktingregler i dag. Men jag blir bara ledsen och skamsen när jag tänker på detta. Kanske skulle det här i varje fall vara en lösning för mig så att jag kunde säga upp mig från min anställning vid Migrationsverket och sluta skämmas för min arbetsgivare. Jag återkommer en annan dag. Istället så skriver några lycksökare så här till mig:

Direkt från bankomaten
Wow. Är detta verkligen lagligt?
Hallà !

Det àr svàrt att tänka sig att det faktiskt är lagligt. Vem hade trott att man kunde tjäna sä mycket helt lagligt?

mer om det här

Jag pratar inte om små belopp;
Jag pratar om €1,000 om dagen i ren vinst från mjukvaran BOT PLUS 365.

Vad måste man göra för att tjäna så här bra?
Om du seriöst vill förbättra ditt liv bör du avvara ett ögonblick till att läsa mer om det här.
Du behöver aldrig ångra att du försökt göra ditt liv bättre, vilket detta system kan hjälpa dig med!
Sätt igång din egen bankomat IDAG.
Redan imorgon kan du börja med obegränsade uttag.
TESTA DET NU

Helt uppenbart är det hela inte riktigt svenskt. Dom har lite problem med stavning och att få ihop dom där svenska bokstäverna å, ä och ö. Utlänningar! Hur som helst så undrar jag om det verkligen finns någon som i dag går på den här typen av bluffmejl? Har vi inte blivit så informerade och varnade så att vi bara helt automatiskt slänger skiten i papperskorgen.

1 kommentar:

Bengt-Oswin sa...

Men nu glömde du väl det bästa han sagt någonsin och vad tyst han blev.
Det var ingen liten groda som flög ur munnen utan en jättepadda