fredag 22 januari 2016

Andras tankar så här mot slutet på veckan

» Om Fackets maffiametoder mot den stackars svaga arbetsgivarsidan

Under rubriken "Det verkliga problemet med fackets maktkultur" berättar Dagens Industris ledarskribent PM Nilsson om hur synd det är om den stackars svaga och oskyldiga arbetsgivaren som misshandlas av de fackliga organisationerna.

- "Facket beskriver sig gärna som den svagare parten. Det kan vara sant för den enskilde arbetstagaren, men som man brukar säga i fackföreningskretsar: tillsammans blir vi starka. Det maktmissbruk och kultur som denna styrka skapar är ett långt vidare samhällsproblem."

- "Arbetsgivares förhandling med facket upplevs ibland som att man möter en maffiaorganisation. Facket kräver, hotar, drar in andra lierade och visar att man faktiskt har makten att utplåna företaget om det inte går med på fackets villkor."

Detta är ett par citat från ledaren. Det är verkligen synd om arbetsgivarna. Dom nedrans arbetarna organiserar sig och ställer krav! Det borde vara som förr i tiden när det var förbjudet för arbetarna att organisera sig. Det var mycket bättre på den tiden när man kunde göra som man ville. Usch så vidriga dom är som ställer krav - och hjälps åt att driva dessa krav. Usch så hemskt!

» Dagens citat

- "Bevakningen av Margot Wallström har varit fullständigt perspektivlös"

Detta citat kommer INTE från en representant för det socialdemokratiska partiet utan istället från en gammal moderat! Det är den förre vd:n för Sveriges Radio, moderaten Mats Svegfors, som tycker att: - "Här har medierna en hemläxa framför sig"! Och han fortsätter med: - "Det som nu sker, när det gäller Margot Wallström, är ett journalistiskt tjyv- och rackarspel. Händelsevis är det ånyo en kvinna som jagas."

Tänk att till och med en moderat kan ha rätt.

Inga kommentarer: