tisdag 15 september 2015

Tankar en tidig höstdag

» Våra politiker

Jonas Sjöstedt
I går roade jag mig ju med att njuta av de "goda" familjerelationerna inom Sverigedemokraterna. Att se SD:s partisekreterare Richard Jomshof vägra sitta vid samma bord i TV-studion för att debattera med SDU:s nya ordförande Jessica Ohlson var faktiskt riktigt komiskt. Och samtidigt mycket talande. Men, jag läser att även om man har rejält stora skillnader i de politiska åsikterna så kan man faktiskt samarbeta och umgås som normala människor. Om man alltså inte är Sverigedemokrat! När KD:s Ebba Busch Thor skulle debattera med Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt i Gomorron Sverige fanns det ingen annan utväg för Ebba Busch Thor än att ta med sig sin lilla son Birger till TV-huset. Och medan Ebba Busch Thor sminkades i sminkrummet var det Jonas Sjöstedt som passade lilla Birger. Det fungerade bra ända tills lilla Birger blev hungrig. På den punkten hade inte Jonas Sjöstedt så mycket att erbjuda...

Och när vi ändå är inne på Sverigedemokraterna så läser jag en lång Krönika/Analys i Dagens Juridik skriven av Gunno Gunnmo, f.d. länspolismästare i Stockholm och Eric Rönnegård, f.d. polisintendent i Stockholm med rubriken: - "Nazisternas uppvigling på hatsajter är ett allvarligt hot mot demokratin och Sveriges inre säkerhet". Det handlar om att vi i Sverige helt uppenbart har glömt bort det hot nazister och liknande grupper utgör mot vår demokrati. Dom är fortfarande aktiva, men vi verkar glömma hotet i vår jakt på islamistisk terrorism. Dom båda påminner oss om de osannolika massmord på judar, romer och andra som bedömdes som lägre stående som nazismen gjorde sig skyldiga till och som fortfarande hyllas av dagens nynazister. Det är från denna miljö som Sverigedemokraterna vuxit fram! Läs och begrunda!

» Internationella Prostatacancerdagen

I dag uppmärksammas Internationella Prostatacancerdagen. Prostatacancer är en sjukdom som drabbar fler män, än vad kvinnor drabbas av bröstcancer eller livmoderhalscancer. Trots detta kallas inte män för regelbunden provtagning av PSA-halten i blodet i motsats till hur kvinnor kallas för regelbunden kontroll för t.ex. bröstcancer. Ett förhållande som naturligtvis är ett grovt könsdiskriminerande förhållande. Alla män över 45 år borde gå och göra PSA-test. Och naturligtvis borde sjukvården kalla män precis som kvinnor kallas.

» Bedragare del 228

Egentligen är jag ganska trött på alla dessa erbjudande om att få låna slantar. Men den här "Google-översättningen" ger ett så komiskt intryck att jag inte kan låta bli att publicera det hela. Bedragare finns det uppenbarligen många. Hur om helst skriver Betty Slover så här:

Sveriges nya sedlar
Secured Credit till låga ränta på 2%

Jag är en licensierad finansiella lån långivare försöker hänvisa en kommersiell kund söker finansiering. Om du är intresserad av att få en låg ränta lån med en hastighet av 2% för kommersiella företag såsom Start-Ups, Expansion, Buy-Out, Real Fastigheter, förnybar energi, IT, underhållning, General Aviation utrustning, Armé Defense Equipments & Vapen, Finans Banker, industri, City och trafik Security Management Systems, vatten avfallssystem, elektriska, biomassa energi, jordbruk projekt, Ethanol, oljekraftverk och Thermal power Plants Konstruktion, etc;

Snälla, låt mig veta ditt förslag via e-post Bettysloverfunding@gmail.com

hälsningar,
MRS BETTY Slover.

Om du behöver låna pengar. Vänd dig till en etablerad bank och förhandla fram en låg ränta. Undvik alla dessa som lånar ut "utan säkerhet" till "vem som helst". Vill inte banken låna dig pengar är det uppenbart att du inte ska låna pengar alls. De ockerräntor som erbjuds för korta lån från mer eller mindre seriösa långivare ska man hålla sig borta från. Och kommer erbjudandet via e-post i form av ett "Google-översatt" erbjudande? Släng skiten i papperskorgen!

Inga kommentarer: