fredag 21 augusti 2015

Vad är det för nytt med nynya moderaterna?

» Gissa vem som ska betala

De nya moderaterna
Moderaterna har kommit underfund med att statskassan saknar slantar så det måste göras besparingar. Gissa vilka det är som ska betala när Moderaterna har kommit med idéer? Förre Moderata Socialförsäkringsministern Ulf Kristersson gjorde sig ju inte direkt känd för att värna om sjuka, arbetslösa osv som minister. Deras främsta uppgift i samhället var att inte kosta pengar. Och så verkar det fortsätta för Ulf Kristersson som nu blivit Moderat ekonomiskpolitisk talesman. Ännu en karensdag och sänkt tak i ersättningen är tankar som de "nya" Moderaterna tycker är lämpliga tankar. Grundtanken är väl att den som varit så dum att hen blivit sjuk faktiskt får skylla sig själv. Moderata skattebetalare ska i varje fall inte försörja henne eller honom. - "Vi moderater kommer inte att släppa tyglarna" är partiledaren Anna Kinberg Batras kommentar. Det är väl bara att, likt Svenska Dagbladet och Expressen, hylla dom Ny Nya Moderaterna! Som Moderat politiker kan man ju inte tycka att sjuka människor ska kunna leva ett drägligt liv. Dom simulerar bara ändå. För att inte tala om arbetslösa. Dom är egentligen inte arbetslösa utan bara arbetsslöa! Drar man in pengarna så börjar både sjuka och arbetslösa att jobba dagen efter. Tänker i varje fall Moderata politiker!

De nynya moderaterna
Fast det finns de Moderater som inte tycker att högervridningen, sedan Fredrik Reinfeldt gav upp, är tillräcklig. I en insändare i Expressen berättar en Madeleine Eriksson om hur och varför hon lämnade sitt jobb som politisk sekreterare för Moderaterna i Riksdagen för att istället bli politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Riksdagen. Hon berättar att hon kommit underfund med att politiker måste göra prioriteringar och därför väljer hon välfärd och trygghet! Jo, hon skriver så. Att man väljer bort Moderaterna om man väljer Välfärd och Trygghet, det kan jag förstå. Men att då gå till Sverigedemokraterna? Jag tycker det känns som om dom har ungefär samma syn på dom frågorna som Moderaterna - med undantag då naturligtvis att välfärd och trygghet bara gäller de med vit hudfärg. Men hon är inte ensam, SD:s uppgång på senare tid stämmer ganska bra överens med Moderaternas tapp!

» Bedragare del 221:

Finn kärleken
Dom här jepparna verkar tro att jag har behov av mer kärlek än min Ingela. Men det har jag inte! Jag skulle inte kunna tänka mig att nappa på ett sådant här erbjudande. Allra helst sedan jag läst att en så'n här kontaktsajt fått sitt medlemsregister "stulet". Undrar om det är många runt om i världen som känner en viss oro för vad som ska hända? Hur som helst så skriver dom här på detta viset:

Hitta kärleken online

sven@xxx.nu
Letar du efter den stora kärleken eller kanske bara någon oskyldig flört?

Är det kärleken du letar efter och är trött på att vara singel?
Klicka på, länken nedan och träffa din kärlek redan idag!

Fast det är klart det låter som om dom vänder sig till de som är singel. Så jag fattar inte varför dom skickar till mig. Släng skiten! Behöver du skapa kontakter? Använd lite mer seriösa (och gammalmodiga) metoder!

Inga kommentarer: