måndag 31 augusti 2015

Faran från Höger

» Låt Sverigedemokrater tala för sig själva

I dag tänkte jag att jag ska vara snäll mot Sverigedemokraterna - för en gångs skull! Jag tänker inte skriva något elakt. Jag tänker inte publicera någon elak bild. Jag tänker istället bara låta Sverigedemokraterna tala för sig själva. Lyssna och titta därför på det här riksdagsinlägget från en Sverigedemokratisk riksdagsledamot. Det förklarar en hel del!

» Ukraina!

Ukrainas flagga
Minst en polis har dödats i Kiev av högerextrema nationalister / nazister som demonstrerat mot att det Ukrainska Parlamentet uppfyllt delar av den överenskommelse som tecknats med de provinser med rysktalande majoritet som till viss del "ockuperats" av Ryssland. Överenskommelsen skulle gett de rysktalande provinserna ökat självstyre. Men det är något som inte accepteras av de högerextrema grupper i Ukraina som uppenbarligen hatar den rysktalande minoriteten. Tyvärr är det långt till en fredlig utveckling i Ukraina, viljan till en acceptabel fredlig överenskommelse är nog låg - på båda sidor.

» Bedragare del 222

En av de mer irriterande Spam-mejlen som väller in är från dessa spelsajter som jag hyser en speciell aversion mot. Egentligen är ordet "aversion" på tok för snällt. Jag HATAR dom! Jag skulle inte ens överväga att skänka pengar till en kommersiell aktör som försöker lura oss andra på pengar. Ni kan dra dit pepparn växer! Hur som helst så skriver någon bluffare och gör reklam för Karamba på det här viset:

Tack för din beställning

Karamba sender@starburstmedia.se
Karamba.com

En helt vanlig skurk
100 GRATIS SPINS SPELA NU

Ivan C.
Jag blev chockad för andra gången i rad på väldigt kort tid. Först gick jag ut och rökte en cigarett för att sedan komma tillbaka och se efter ordentligt. Det var sant! Jag hade än en gång vunnit en helt otrolig summa! Nu satsar jag på 6.000.000 Kr potten en tredje gång!

Sabrina J.
Jag gick in på denna sida utan en tanke på vinst och tänkte mig att det kunde bli underhållande ändå. Så jag loggade in, satte in 150Kr – och till min förtjusning hade jag direkt fått in 30.000 Kr!! Jag kunde inte tro mina ögon!

Rachel B.
Jag tänker definitivt fortsätta komma tillbaka till denna sida. De har den bästa kundtjänsten jag någonsin handskats med. I LOVE Karamba!

Ta reda på hur mycket du kan vinna genom att följa dessa tre enkla steg och hämta dina 100 gratis spins*:

1. Registrera dig hos Karamba med bonuskod: KAR100
2. Få direkt dina gratis spinn + 100% i välkomstbonus.
3. Börja spela!

Spela Nu

*Regler & villkor gäller

Och egentligen är det ganska komiskt. Jag har plockat bort bilderna på Ivan, Sabrina och Rachel. Jag undrar om dom vet om att deras foto har utnyttjats av bluffmakare? Hur som helst slänger jag skiten i papperskorgen efter att ha kopierat texten och vräkt ur mig lite ilska här på bloggen. Observera att man satt som rubrik "Tack för beställningen" för att få mig så nyfiken att jag i varje fall öppnar mejlet. Observera också att man avslutar med "Regler & villkor gäller". Vilket är ganska självklart. Fast det verkar inte gälla hur dom gör reklam...

Inga kommentarer: