söndag 21 juni 2015

Fördomar och Privatiseringar

» Dom där utlänningarna: Att utlänningar är överrepresenterade bland kriminella vet vi väl alla... I gårdagens Aftonbladet kan vi läsa en lång uppräkning av utlänningar i fängelser. Ja, det handlar alltså om svenskar som sitter i fängelse i utlandet. Det handlar om allt från mord, narkotikabrott, sexbrott och så vidare runt om i hela världen. Svenska pedofiler i Thailand, svenska fyllkajor i Spanien och svenska bedragare i USA är alla ju inte direkt reklampelare för Sverige. Och kom inte och påstå att jag har fördomar - för det har JAG aldrig!

» Privatisera mera: När högerpartierna försöker sälja in att allt ska privatiseras brukar argumentet vara att det blir bättre och billigare. Därför tycker jag det var spännande när SVT granskade elnätsavgifterna i de svenska kommunerna. I en del kommuner är det kommunala bolag som driver elnäten och i andra kommuner har elnäten sålts ut till de stora eljättarna. Gissa var det är billigast för konsumenterna? Det handlar om skillnader på tusenlappar mellan de olika kommunerna. Och de stora vinstdrivande jättarna är alltså mycket dyrare. De som har förmånen av att bo i en kommun som behållit ett kommunalt elbolag kan känna sig lyckligt lottade. De stora eljättarna måste ju få pengar över till vinstutdelning till aktieägarna och höga löner och bonusar till ledningen!

» Bedragare del 187: Dom här som skickar kommentarer till bloggen med förhoppning att jag ska publicera reklam för diverse skit är egentligen ganska komiska. Till gårdagens blogginlägg via Blogger kom det under ett par minuter 6 kommentarer med ungefär samma innehåll.

Anonym har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Midsommar borde handla om kärlek":

[url=http://flagyl-online-buy.net/]Buy Flagyl Online[/url] Priligy Dapoxetine http://lasix-buy-online.net/

Publicera
Radera
Markera som skräppost

Moderera kommentarer för den här bloggen.

Det handlade om att köpa Flagyl eller Metronidazale som jag gissar är samma skit. Naturligtvis publiceras inte skiten. Troligtvis chansar man på att det inte modereras. Nästan varje dag dyker det upp en bunt. Finns det något sätt att slippa detta?

Inga kommentarer: