fredag 24 oktober 2014

Ryska utbåtar och ryska flickor

Upp till kamp för freden
» Ubåtsjakten avblåst: I går presenterade vår Socialdemokratiska finansminister Magdalena Andersson vår nya regerings nya budget. I dag blåste så militären av ubåtsjakten. Man förklarade då också att det inte hade varit frågan om någon konventionell ubåt man letat efter. Så uppenbarligen var det INTE den ryska ubåt som Aftonbladet och Expressen kunde berätta hade passerat genom Öresund under dagen eskorterad av en bogserbåt. Så jag undrar varför kvällsblaskorna gjorde affär av det? Om inte för att antyda att det kunde ha varit den man letat efter. Men, som militären förklarat, det rörde sig inte om en konventionell ubåt. Gissningsvis snarare en budgetubåt! Vi får hoppas att anslagen i varje fall steg med mer än vad ubåtsjakten kostade så att det inte gick med förlust i varje fall. Och för media är det dags att återvända till verkligheten.

Säg nej till NATO - bevara den svenska neutraliteten
» NATO nästa: Ett intressant fenomen som dykt upp i samband med Militärens senaste jakt på ubåtar, minkar, fiskstim eller övernaturliga väsen är debattartiklarna som dykt upp i olika tidningar skrivna av NATO-entusiaster eller Rysshatare från olika håll i världen. Ett exempel är debattartikeln i gårdagens Svenska Dagbladet skriven av Edward Lucas på tidningen The Economist med rubriken Estlands exempel sätter Sverige i skamvrån. Något förenklat så går det ut på att Sveriges vägran att gå med i NATO är en skam och hotar säkerheten i hela Europa. Som bevis anges alla ryska kränkningar från U-137 till dagens kränkningar. För alla dessa kränkningar är naturligtvis bevisade. Och till det kan läggas flera kränkningar av ryskt flyg. Vad Edward Lucas glömmer att nämna är polska och amerikanska kränkningar av det svenska luftrummet som också skett nyligen. Fast dom är ju misstag, och ryssar gör aldrig misstag så de ryska kränkningar är medvetna. Edward Lucas verkar till och med vara så okunnig och enögd att han på fullaste allvar tror att U-137 var ute på spionuppdrag. Inte ens jag tror att ryssar är så korkade att dom skickat ut gamla bamseubåtar, troligtvis med kärnvapen ombord, på spionuppdrag in på främmande territorium. Egentligen var det uppenbarligen ännu värre. Besättningen på kärnvapenbestyckade ubåtar var berusade i tjänsten och hade inte en aning om var dom befann sig.

Hjärta
» Bedragare del 30: Visserligen är jag lyckligt gift, men tror ni inte att Viktoriya vore något för mig? Så'na här mejl gör mig alltid gråtfärdig av lycka.

Hi!

Perhaps somewhere, there is a man who will be an ideal match for me. By nature I am a loyal, optimistic and warm-hearted lady. and I would love to meet a smart and sociable man who wants to create a family. My heart is full of warm feelings and I want to give all of my care to my favorite man. I have a lot of friends, because I able how to listen the people. My name is Viktoriya, ID:5188188 - http://kayhgbpwg.loveslife.biz My friends think I'm very beautiful.

I need a honest partner with serious intentions who will appreciate me, who respects me but who is also telling me his own opinion. I?d like to start our acquaintance!Let's chat!
Regards, Viktoriya.

Visst blir ni lockade av att kontakta Viktoriya? Hon är ju så lojal, optimistisk och varmhjärtad! Dessutom tycker ju hennes vänner att hon är vacker. Oh Viktoriya, jag ska ha dig i åtanke.

Inga kommentarer: