fredag 17 oktober 2014

Slut på jobbeveckan

» Avtackade: Jag ser att vår avgångna Högeralliansregering nu även har avtackats av H.M. Knugen. Knugen och Silvia har bjudit de avgångna ministrarna på lunch på det Kungliga Slottet och efteråt har dom alla avtackats med vardera en avskedspresent - ett signerat kungligt porträtt. Sådana lyckostar, jag är avundsjuk! Gå med i Republikanska Föreningen. Medlemskap i Republikanska Föreningen kostar bara 200 kronor till plusgiro 114 96 91-6.
Republikanska Föreningen

» Ta vad du läser med en nypa salt: Ibland läser jag små korta notiser som får mig att skratta lite gott för mig själv. S.k. vinkännare som braverar med fina ord och expertutlåtanden är rejält komiska. När jag läser om "testet" där 54 sådana "vinkännare" fick smutta på och uttala sig om två olika viner, ett vitt och ett rött, pekade detta på en spännande sanning. De två vinerna, ett rött och ett vitt, var nämligen samma vin. Fast det vita hade fått ett rött färgämne tillsatt. Inte en enda av de 54 "experterna" upptäckte detta! Ett annat exempel är Tele2:s reklamkampanj på temat "Bäst täckning i hela världen". Siffrorna visade att Tele2 hade en nedladdningshastighet på 18,07 megabit per sekund mot Telenors 17.44. Fast det visade sig att Telia fanns inte med i jämförelsen. Lade man till dom så hade dom en nedladdningshastighet på 18.52 megabit per sekund! Själv vägrar jag att ha med Tele2 att göra så länge dom har dessa fårskallar i reklamen. Uslare reklamtema får man leta efter... Läs kritiskt!

» Bedragare del 23: Jag vet inte om Laura har fått för sig att jag är en ensam själ som behöver sällskap av en 25-åring som pratar usel svenska. Hur som helst dök det här mejlet upp helt nyligen under kvällen.

Kärlek

Hej Kära,

Mitt namn är laura, jag är 25 år gammal, jag är en fri sinnad, öppna hjärtan flicka, jag vilja ta livet så lätt som jag kunde, jag är en av de få som fortfarande tror på vänskap, kärlek, tillit och skyltar , är mycket enkel och redo att mingla. surfade via internet och kom över din kontakt, blir det min uppriktiga nöje att vara din vän, om du inte gör något, jag hoppas att du inte kommer att ta min begäran för givet, du kan kontakta mig (ralaur@hotmail.com) jag ser fram emot att höra från dig snart.

Kärlek från mig.

Laura

Egentligen ganska komiskt som vanligt. Jag har fått redigera lite eftersom Lauras programvara uppenbarligen inte klarade av å, ä och ö utan det blev bara en massa frågetecken. Men det där med att vara en de få som fortfarande tror på "vänskap, kärlek, tillit och skyltar"!!! Det begriper jag inte riktigt. Vem går på sådant här?

Inga kommentarer: