söndag 21 september 2014

Slut på helgen

» Om att skämmas på jobbet: Samtidigt som hela 13% av svenskarna röstat på ett politiskt parti som tycker att vi låter alldeles för många "utlänningar" flytta till vårt underbara och privilegierade Sverige så träffar jag i jobbet dom som inte får stanna. Och jag blir regelbundet så förbannad över den omänsklighet som styr regler och avvisande av flyktingar. Sverige bryter regelbundet mot FN:s Barnkonvention som säger att alla beslut som fattas av myndigheter ska först och främst ha barnens bästa i åtanke. Och det är inte enlighet med detta som vi till exempel regelbundet utvisar föräldrar till små barn för att reglerna säger att om man ska söka uppehållstillstånd som anknytning så måste man göra detta från sitt hemland. Alltså straffar vi regelbundet små barn för att deras föräldrar inte följt de byråkratiska reglerna till punkt och pricka. Det är INTE i enlighet med FN:s Barnkonvention. Det är däremot en skam för ett rikt välfärdssamhälle som Sverige. Den som vill söka asyl i Sverige får däremot inte söka från sitt hemland utan måste först ta sig till Sverige på något sätt - ofta illegalt. Det är en skam och jag skäms!

» Vad skapar lycka: Ja, det är väl en bra fråga. Gallup har presenterat en "Lyckoliga" över världens länder. Och det är intressant att studera den listan. Lyckligast är dom i Panama med 61% lyckliga följt av Costa Rica med 44%, Danmark 40%, Österrike 39%, Brasilien 39%, Uruguay 37%, El Salvador 37% och sedan på 8:e plats Sverige med 36% följt av Guatemala 34% och Kanada 34%. Dvs 6 av de 10 länderna i topp ligger i Latinamerika. För övrigt alltså två Skandinaviska länder, Österrike och Kanada. Vad är det som gör människor i Latinamerika lyckliga? I Aftonbladet spekulerar man: - "Det hör till sättet att leva att vara livsbejakande, glad, positiv, utåtriktad och social. Vi vet att utåtriktade personer är lyckligare än inåtvända." Jaha!

» Var ska jag göra av alla pengar: Har du för mycket slantar? Tycker du att Facebook är alldeles för simpelt? Då är Netropolitan något för dig. Det är en Facebook-variant för rikt folk med för mycket pengar. Inträdesavgiften är satt till 9.000 dollar så att man slipper beblanda sig med vanligt simpelt folk som visar sina nya maträtter eller tar Selfies dag ut och dag in. Frågan är vad James Touchi-Peters, som ligger bakom satsning, tycker att man istället ska syssla med på Netropolitan. Diskutera dom senaste aktieaffärerna, ta Selfies inne i den nya Porschen eller vad vi nu kan komma på?

» Bedragare del 18: Kan dom inte i varje fall skriva korrekt engelska när dom ska försöka lura mig. Det här försöket att få mig att ge dom mitt användarnamn och lösenord till Apple-ID kom för några dagar sedan. Men till och med jag skulle klarat av att skriva bättre engelska.

Dear Client,

We inform you that your account is about to expire in less 48 hours, it's imperative to update your information with our audit forms, otherwise your session and/or account will be a limited access.

just click the link below and follow the steps our request form

Update now...

This is an automatically generated message. Thank you not to answer. If you need help, please visit the Apple Support.

Apple Client Support.

Jag blir så trött...

Inga kommentarer: