lördag 22 februari 2014

Rojalistisk smörja

Snabbläst blaska: Jag har jobbat 12 timmar i dag, så det kan ju i och för sig sägas vara tur att dagens Aftonbladet var snabbläst. Det var liksom inte så mycket tid över på kvällen till att läsa tidningen. Men ägnar man 10 sidor åt att berätta att det fötts en bebis i New York så visar man var man har sina prioriteringar. Jag kan gissa att den största konkurrenten ägnade minst lika mycket åt denna pseudohändelse. Jag säger det än en gång, INFÖR REPUBLIK och låt den stackars tösen få växa upp ett så normalt liv som möjligt.

SD:s spricka: I ett långt debattinlägg i Aftonbladet med rubriken: SD är inte längre det parti jag gick med i berättar Sverigedemokraternas mest framgångsrika kommunpolitiker, Allan Jönsson i Bjuv, om varför han inte längre är Sverigedemokrat. Det handlar om missnöje med toppstyrningen i partiet och det handlar om att partiet är ett rent enfrågeparti. Alla problem skylls på flyktingar och alla problem kan lösas bara man begränsar invandringen. Allan Jönsson som med SD fick nästan 20% av rösterna i Bjuv vet väl vad han pratar om. Jag har för övrigt inte så mycket till övers för Allan Jönsson och hans nygamla Framstegspartiet. Men det kan väl i varje fall vara bra att gotta sig i partisplittringen.

Vi är unga: Ja, jag kan ju säga det trots att jag ju hjälper till att förstöra statistiken. Men jag ser att medelåldern i mitt Åstorp är 39,9 vilket är 1,0 år lägre än snittet i Skåne och 1,3 år under snittet i hela Sverige. Synd att jag inte kan hävda att jag ligger nära snittet... Snarare är det så att siffran får mig att känna mig ännu äldre.

Inga kommentarer: